Spännande blackjackturneringar

      No Comments on Spännande blackjackturneringar

 

Blackjackturneringar är verkligen spännande och liksom pokerturneringar så har de bara blivit mer och mer populära. Det är särskilt under de senaste fem åren som blackjackturneringar blivit populära och många unga spelare gillar att delta.

Något som är roligt med en turnering är att spelare får tävla mot varandra. För många är det minst lika viktigt att kunna skryta om att ha vunnit en känd turnering som att ha vunnit pengar. Det finns många anledningar till att blackjackturneringar är så spännande både för den som spelar och för den som ser på. En typisk turnering har gränser för tid eller antal händer som spelas och det brukar även finnas en gräns för hur mycket pengar som kan spelas med.

Spelare slås ut ur blackjackturneringen när de har förlorat det ursprungliga beloppet pengar som de kom in i tävlingen med. Det är inte tillåtet att täcka för förluster med nya insatser och då det ursprungliga spelkontot är tömt så är spelet över.

Varje omgång brukar ta omkring två timmar. Det är svårt att använda sig av strategi för en så begränsad tidsperiod, särskilt när man spelar mot de allra bästa. Därför spelar tur och timing stor roll. Målet med turneringen är att slå given och de andra spelarna. Varje bord har en vinnare som tar sig vidare till nästa omgång. Spelarna som förlorar den första omgången är utslagna ur turneringen.

För att spelet ska förbli rättvist så måste alla spelare hålla sina spelchips synliga. I slutet av varje omgång får varje spelare behålla de spelchips han eller hon har framför sig. Det här betyder att även den som slås ur turneringen kan vinna pengar.

I slutet av den tredje rundan så tävlar de spelare som är kvar i mästerskapets playoff och det är de här spelarna som kan vinna de största priserna. Vinnaren av mästerskapet vinner en massa pengar, en fin trofé och rätten att skryta.

Skivit av en online casino expert.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *