Strategi för att spela Slots

      No Comments on Strategi för att spela Slots

 

Slots är ett spel som helt baserar sig på tur. Varje omgång är oberoende av den förra och det går inte att lägga upp en fungerande strategi som garanterar spelare att vinna eller förlora en viss summa. Men, det finns några saker som spelare bör sätta sig in i innan de börjar spela.

Det första en spelare måste göra är att bestämma sig för hur mycket han vill satsa på varje slot. Slotsmaskiner har olika insatsnivåer, från exempelvis 0.25$ upp till $5 per omgång. En spelare som spelar på en $1 maskin och satsar tre mynt, satsar totalt $3 på den omgången. När spelaren känner sig nöjd med sin insats trycker han på knappen som sätter igång maskinen och spelet startar.

Målet med Slots är att samla vinnande kombinationer av symboler på de hjul som snurrar. Vilka de vinnande kombinationerna är beskrivs av det utbetalningsschema som finns vid varje Slotsmaskin. Exempelvis kan tre BAR i rad ge utbetalningen 25 gånger pengarna. Har en spelare då satsat $3 på den omgången vinner han totalt $75. På samma sätt kan en kombination av tre Körsbär ge 3 gånger pengarna, och en total vinst om $9.

Slots är ett enkelt spel och det krävs inga förkunskaper för att spela det. Men om du är intresserad av att spela Slots mer än bara för att ha en trevlig stund då och då så bör du studera de olika bonussystem och satsningsstrategier som finns tillgängliga på internet. Det finns en stor mängd varianter av dessa strategier men huvudsakligen så fungerar de så att man ska satsa mer när man vinner och mindre när man förlorar. Det här kan låta som en självklarhet men är inte alltid så enkelt att genomföra i praktiken. Glöm heller inte att undersöka vilka bonusar olika kasinon erbjuder och hur de villkor som är kopplade till dessa är utformade.

Skrivet av en spelautomater expert

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *